Hoe het allemaal begon

Dialle Cases is een nederland gevestigd print bedrijf. We hebben voor ieder wat wils. Een nieuw hoesje dat past bij je outfit? We got it. Een hoesje als cadeau voor je vriend(in)? We got it. Gewoon graag een stijlvol hoesje die ook nog eens je iPhone goed beschermd? Say no more.

Ontwerp

In samenwerking met designers over de wereld met expertises in fotografie, schilderwerk en digitaal werk hebben we verschillende collecties voor jou samengesteld. In de tussentijd dat jij over ons leest zijn deze designers druk bezig om nieuwe hoesjes te ontwerpen voor jou! Meer weten hierover? Of denk jij iets voor ons te kunnen betekenen? Twijfel niet en vul ons contact formulier in of neem contact op met support@diallecases.com via mail.

Materiaal

Kunnen stijlvolle hoesjes ook goed beschermen? Bij ons wel. Al onze hoesjes blijven krasvrij en door de speciale pasvorm houden ze je iPhone goed beschermt aan beide kanten.

Kwaliteit

We blijven streven naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Dit betekent niet alleen dat onze hoesjes van de beste kwaliteit zijn uit zorgvuldig geselecteerde materialen maar dat we ook elk hoesje voor verzending goed nakijken dat er geen foutieve printen staan en constant opzoek zijn naar verbeteringen! Daarnaast zijn al onze producten conform met de Europese standaarden en richtlijnen.

Persoonlijk

Misschien wel een van de belangrijkste redenen dat je bij ons koopt, personalisatie. Express yourself! Laat de wereld zien wij jij bent! Altijd het juiste hoesje bij de juiste outfit!

Ontdek onze producten